Mijn dashboard

Uw dashboard heeft functies zoals video's uploaden, video's opslaan en delen, en accounts beheren.

PC, Tablet / Smartphone

Menu Uitleg
Mijn video's

U kunt geüploade video's in een lijst beheren. Naast het toevoegen en delen van instellingen voor elke video, kunt u zelfs video's toevoegen of verwijderen van uw beKANAAL.
"Verwerken" toont video's die zijn geüpload en worden verwerkt, en "Verwijderde video's" toont video's die in de prullenbak zijn geplaatst. Video's die naar de prullenbak zijn verplaatst, worden na 10 dagen automatisch volledig verwijderd. Als u video's in de prullenbak onmiddellijk wilt verwijderen, kunt u ze verwijderen met "Voor altijd verwijderen".Video's in "Verwijderde video's" komen ook in aanmerking voor opslag.

beKANAAL U kunt de cover afbeelding instellen die getoond moet worden op het kanaal, de introductie instellen, de link van het beKANAAL zelf delen, het wachtwoord instellen, de email lijst verzameling instellen, de publicatie periode instellen, etc.
U kunt video's toevoegen/verwijderen aan het beKANAAL alleen vanuit "Mijn video's".
Albums U kunt de albums die u aanmaakt beheren. U kunt nieuwe albums aanmaken en elk album bewerken.
Videospeler

U kunt uw videospeler aanpassen met aanpassingen kleur en aanpassingen logo.

• Aanpassingen kleur: U kunt de kleur, icoonkleur en achtergrondkleur van de controlebalk van de videospeler veranderen.
  • Aanpassingen logo: U kunt instellen dat het logo in de videospeler wordt vastgezet, of het logo na het afspelen wordt weergegeven, en de afspeelknop en het laadicoon aanpassen.
Analytics U kunt de trends van uw publiek analyseren en controleren. U kunt de gegevens filteren en dingen zien zoals speeltijd, aantal vind-ik-leuks, aantal toegangen per land, enz. Afhankelijk van uw contractplan, kunt u verschillende gegevens zien.
Accounts beheren U kunt uw persoonlijke informatie wijzigen, uw plannen beheren, uw betalingsmethode wijzigen en uw betalingsgeschiedenis bekijken.