Hoe stel ik tweestapsverificatie in?

Als u tweestapsverificatie instelt, moet u zich op twee niveaus verifiëren als u zich aanmeldt.
U kunt de beveiliging verhogen door uw telefoonnummer te koppelen aan SMS.

STAP 1  Open in het "Dashboard" de pagina "Account".

Het tabblad "Persoonlijke informatie" verschijnt.

PC, Tablet / Smartphone

STAP 2  Stel deze in op "Inschakelen" bij "Tweestapsverificatie".

Het invoerscherm voor het telefoonnummer wordt weergegeven.

STAP 3  Voer uw telefoonnummer in bij Telefoonnummer invoeren en klik op "Doorgaan".

Wanneer het invoerscherm voor het telefoonnummer wordt weergegeven, voert u uw telefoonnummer in en klikt u op "Doorgaan". Uw smartphone ontvangt de 6-cijferige toegangscode in een SMS-bericht.

PC, Tablet / Smartphone

STAP 4  Voer het toegangscode in dat werd meegedeeld om een 6-cijferige code in te voeren en klik op "Doorgaan".

Voer de 6-cijferige toegangscode in die u op uw smartphone hebt ontvangen en druk op "Doorgaan".
Onder "Bewerken", kunt u uw telefoonnummer wijzigen.
Met "Opnieuw verzenden" kunt u opnieuw een 6-cijferige toegangscode naar uw SMS sturen.

PC, Tablet / Smartphone

STAP 5  Klik op "Kopieer Code".

"Code" wordt gepubliceerd en weergegeven.
Dit is een noodcode (herstelcode) die nodig is wanneer SMS om een of andere reden niet kan worden ontvangen, bijvoorbeeld wanneer een smartphone verloren is gegaan.
Als u om een of andere reden geen SMS kunt ontvangen, selecteert u op het normale invoerscherm voor het 6-cijferige wachtwoord "Probeer een andere methode" en selecteert u "Herstelcode". U kunt deze herstelcode gebruiken om te authenticeren.
Voor meer informatie, zie: ○ Tweestapsverificatie code

PC, Tablet / Smartphone

STAP 6  Vink "Ik bewaar dit nummer op een veilige plaats" aan en klik op "Doorgaan".

Meld u aan bij beSTREAM.
Elke keer dat u inlogt op beSTREAM, wordt u gevraagd een toegangscode in te voeren.
Zorg ervoor dat u de sms van uw telefoon kunt controleren.

Aantekening

• De autorisatiecode wordt over 5 minuten verwacht. Log binnen 5 minuten in als u een SMS-bericht ontvangt. Als er meer dan 5 minuten zijn verstreken, klikt u op "Opnieuw verzenden" op het inlogscherm.
  • Om tweestapsverificatie te verwijderen, klikt u op "Uitschrijven" van tweestapsverificatie.
    Klik op "Uit" om het tijdelijk uit te schakelen, maar niet volledig. Als u verificatie in twee stappen opnieuw wilt instellen, klikt u op "Inschakelen".