Wat zijn de veiligheidsmaatregelen?

beSTREAM gebruikt de Web Application Firewall (WAF) ter bescherming tegen DDoS-aanvallen. We voorkomen inloggen door onbevoegden via ons tweestapsverificatieproces en werken eraan om iedereen die beSTREAM gebruikt gemoedsrust te bieden.

Het instellen van tweestapsverificatie verbetert de veiligheid, omdat bij het inloggen ook een code wordt gevraagd die naar de sms op uw geregistreerde telefoon wordt gestuurd, zodat alleen u via uw toestel toegang hebt tot uw account. Voor meer informatie over hoe: ◯ Hoe stel ik tweestapsverificatie in?

Voor informatie over de behandeling van gebruikersinformatie en de auteursrechtelijke bepalingen voor video's, gelieve de volgende links te raadplegen: Privacybeleid en Auteursrechtbeleid