Hoe deel ik beSTREAM-video's op sociale media?

U kunt de URL van de video delen via sociale media.
U kunt de gedeelde URL kopiëren door te klikken op het pictogram van de privékoppeling van de video op de pagina "Mijn video's".
Door een gedeelde URL te publiceren op sociale media, kunnen kijkers video's online bekijken zonder ze op te slaan. Voor meer, zie: ◯ Wat is een privélink?

Aantekening

• Momenteel ondersteunen wij geen integratie met social media bedrijven.
    U kunt ook de link naar de sociale media van de gebruiker op de beKANAAL weergeven.
    Ga naar: "Dashboard" > "Account" pagina > Sociale link
  • Voor bijzonderheden, zie: ◯  Hoe registreer ik de URL van elke sociale media of site?
  • Als u het delen van uw video wilt uitschakelen zodra deze is gepubliceerd, gebruik dan de publicatie-instellingen.

PC, Tablet / SmartphoneScreenshot_2021-08-15_at_15.44.07.png