Hoe kunt u uw videospeler aanpassen?

U kunt de kleur en logo instellingen van de video player aanpassen afhankelijk van uw plan contract.
beSTREAM geeft u de mogelijkheid om uw video player aan te passen aan uw bedrijfs- en merkkleuren.
Aangepaste instellingen kunnen worden gekozen als "Speler Voorinstellingen" en worden toegepast op elke video die wordt geüpload.

PC, Tablet / Smartphone

"Kleurverandering"

U kunt de kleuren aanpassen die worden gebruikt in de controlebalk, menu's en hulpmiddelen van de videospeler. Voor kleurwijzigingen, zie: 〇 Bewerk de kleur van de videospeler
Deze functie is alleen beschikbaar met de【Team en Studio】abonnementen.

"Logo Instellingen"

U kunt het logo in de videospeler instellen en kiezen of het na het afspelen wordt weergegeven. U kunt ook de afspeelknoppen en laadpictogrammen aanpassen.
Voor logo-instellingen, zie: 〇 Voeg een logo toe aan de videoplayer
Deze functie is alleen beschikbaar met de【Studio】abonnementen.

"Vooraf ingestelde instellingen"

U kunt aangepaste instellingen in Kleur veranderen en Logo instellingen opslaan als speler presets. Voor informatie over hoe u deze instelt, zie: 〇 Voorinstellingen speler instellen
Het aantal beschikbare voorinstellingen is als volgt:
Team】abonnement ontvangt 3 voorinstellingen en【Studio】abonnement ontvangt 5 voorinstellingen. Deze functie is alleen beschikbaar met de【Team en Studio】abonnementen.