Een account verwijderen 

Voor degenen die een betaald abonnement hebben【Persoonlijk, Team, en Studio
Als u uw account verwijdert, zullen alle inhoud en instellingen worden verwijderd en kunnen niet worden hersteld. Als u downgrade naar het【Basis】gratis abonnement, kunt u de basisfuncties blijven gebruiken zoals het is. Voor meer informatie, zie: ◯ Hoe kan ik mijn abonnement wijzigen?
Als u uw account volledig wilt verwijderen zonder te downgraden, controleer dan het volgende:

Belangrijk

  • Houd er rekening mee dat als u uw account volledig verwijdert, de geüploade inhoud en accountinformatie volledig zullen worden verwijderd.
  • Je kunt een verwijderde account niet herstellen.
  • Let op: als u uw betaalde account verwijdert (annuleert), worden de gebruikskosten niet terugbetaald.

Hier zijn de stappen voor het verwijderen van een account:

__________EN.png

STAP 1  Open de pagina "Account" op de pagina "Dashboard".

STAP 2  Klik op het tabblad "Persoonlijke informatie" links onderaan de pagina op "Je account permanent deactiveren".

Er verschijnt een bevestigingsbericht.

STAP 3  Vink "Bevestigd" aan en klik op "Verwijderen".

U wordt uitgelogd bij beSTREAM.

PC, Tablet / Smartphone

Delete_an_account.png

Uw account zal volledig worden verwijderd.
Houd er rekening mee dat uw geüploade inhoud en accountgegevens volledig verloren zullen gaan.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 2 van 2