Wat is een privélink?

URL voor het delen van video's.

Als u een video deelt door een URL naar sociale media, WhatsApp of e-mail te sturen, kunnen kijkers de video online bekijken zonder de video op te slaan door gewoon op de URL te klikken.

Zodra de URL is gedeeld

Klik op de URL om de video in uw browser te bekijken. Voor veelgestelde vragen over het bekijken van video's zie: ◯ Bekijk een video

Belangrijk

Het uploaden of delen van auteursrechtelijk beschermde video's met anderen is in strijd met de richtlijnen van beSTREAM. beSTREAM respecteert de intellectuele eigendomsrechten van anderen en eist van videomakers dat zij soortgelijke maatregelen nemen.
Voor meer informatie zie: Servicevoorwaarden  en  Auteursrechtbeleid

STAP 1  Selecteer de video die u wilt delen in "Mijn video's" in "Dashboard". Ook voor albums en beKANAAL, selecteer wat u wilt delen in "Album" en "beKANAAL".

PC, Tablet / Smartphone

STAP 2  Klik op "Kopieer privélink" op het tabblad "Delen van links"

Klik om de URL te kopiëren.

STAP 3  Stuur het naar mensen die URL's willen delen via sociale media, WhatsApp of e-mail. De persoon die het heeft gedeeld, zal de video afspelen door op de URL te klikken.

Aantekening

• Privélinks zijn ook beschikbaar voor albums. Voor meer zie: ◯ Een album maken
  • Privatelinks zijn ook compatibel met beKANAAL. Voor meer informatie, zie: ◯ Stel uw beKANAAL in
  • U kunt privacy-opties instellen om te beperken hoe lang en hoe vaak u een video kunt bekijken.
    Zie voor meer: ◯ Privacy-opties
  • Als u wilt stoppen met het delen van uw video's, zie: ◯ Stop het delen van video's
  • Het beSTREAM Office geeft geen informatie over de toegangscode, het wachtwoord of de houder (video-sharer).

Kopieer een privélink

U kunt een privélink voor een enkele video op een van de volgende manieren kopiëren:

• Klik op "Kopieer privélink" op de miniatuur van de "Mijn video's" bovenpagina.

• Klik op "Kopieer privé link" op de videoplayer pagina.

PC, Tablet / Smartphone

• Op het scherm met geavanceerde instellingen, klik op "Kopieer privélink".

PC, Tablet / Smartphone

U kunt een privé-link voor een album op een van de volgende manieren kopiëren:

• Klik op "Kopieer privélink" op de miniatuur van het "Album" op de bovenste pagina.

• Klik op "Kopieer privélink" op de videoplayer pagina.

PC, Tablet / Smartphone

• Klik op "Kopieer privélink" op de miniatuur van de "Album bewerken" pagina.

PC, Tablet / Smartphone

Als u een video wilt verwijderen die u al hebt gedeeld

Als u een video wilt verwijderen die u hebt gedeeld, verwijdert u deze of schakelt u deze uit.

• Als u een video wilt verwijderen, selecteer dan de video die u wilt verwijderen in de "Dashboard" of "Mijn video's" lijst, en klik vervolgens op "Verwijderde video's".
  • Als u de publicatie-instellingen wilt uitschakelen, selecteert u een video in het "Dashboard" in de lijst "Mijn video's", en klikt u vervolgens op "Uit" in De publicatieperiode-instellingen op het tabblad Instellingen.

Als u gedeelde albums privé wilt houden

Als u een album wilt verwijderen dat u al gedeeld hebt, verwijder het dan.
Als u een album wilt verwijderen, selecteer dan het album dat u wilt verwijderen in de "Dashboard" > "Album" lijst, en klik dan op "Voor altijd verwijderen".