Wat moet ik weten voordat ik mijn abonnement downgrade?  

Er zijn grenzen aan de opslagcapaciteit.

Verschillende abonnementen hebben verschillende opslagcapaciteiten.
Controleer uw opslaggebruik en als u de opslagcapaciteit van het gewijzigde abonnement overschrijdt dan zal de houder de video moeten verwijderen. U kunt dit doen door de video naar de prullenbak te slepen en op "Voor altijd verwijderen" te klikken.
Als u nog steeds te weinig ruimte heeft, zullen uw video's automatisch worden verwijderd uit uw oudere video's sectie.

There are limited features.

Verschillende abonnementen hebben verschillende functies beschikbaar.
Wanneer u abonnementen downgrade, zijn sommige functies niet langer beschikbaar, dus houd rekening met deze veranderingen op voorhand.
Houd er rekening mee dat reeds gedeelde video's zullen worden stopgezet als gevolg van het gedowngrade abonnement. Hier is een lijst met mogelijke wijzigingen wanneer u uw abonnement downgradet:

  • Aantal aangemaakte albums
  • Wachtwoord instellingen
  • Publiceer periode instellingen
  • Stel het aantal weergaven in
  • Verzameling e-maillijsten
  • Aanpassingen kleur
  • Aanpassingen logo
  • Geavanceerde logo instellingen
  • Aantal vooringestelde instellingen
  • beKANAAL video weergave (inclusief het aantal albums)
  • Gooien geld link
  • Toegewijde URL
  • Insluitcode geavanceerde instellingen
  • Hoeveelheid analytische informatie

Aantekening

_____________EN.png

Belangrijk

  • Als u downgradet en uw opslagcapaciteit overschrijdt, worden uw video's verwijderd, te beginnen met de oudste video.
  • U kunt de functies en capaciteit van het vorige abonnement gebruiken tot het einde van de abonnement periode alvorens te downgraden.
  • Wanneer u uw abonnement downgradet, worden u kosten in rekening gebracht voor het gedowngradede abonnement tijdens de volgende verlengingsdatum.
  • Verlengingsdata en betalingscycli 
  • Voor meer, zie: Servicevoorwaarden
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0