Hoe wijzig ik de weergavetaal?

Klik op het menu Taalkeuze in de voettekst en selecteer de taal die u wilt weergeven.
De talen die op beSTREAM kunnen worden weergegeven zijn de volgende:

• Engels
  • Spaans
  • Japans

PC, Tablet / Smartphone

Aantekening

• De initiële taalweergave is afhankelijk van het land dat door het IP-adres wordt geschat.
  • In principe zal de moedertaal van het door het IP-adres geschatte land worden weergegeven.
  • Als de moedertaal van het door het IP-adres geschatte land niet is opgenomen in de displaytalen, zal Engels worden weergegeven.
  • Als u de taal wijzigt, zal de taal die u gewijzigd hebt vanaf de volgende toegang weergegeven worden.