Over het uploaden van video's

Belangrijk

• Prepareer elk videobestand als MP4, MOV, WebM, AVI of WMV. Vanaf April 2021 worden andere formaten dan deze videobestanden niet ondersteund.
  • Het uploaden of delen van auteursrechtelijk beschermde video's met anderen is in strijd met de richtlijnen van beSTREAM. beSTREAM respecteert de intellectuele eigendomsrechten van anderen en eist dat de houder (video-deler) soortgelijke maatregelen neemt.
    Voor meer informatie, zie: Servicevoorwaarden en Auteursrechtbeleid
  • Voor meer informatie over welke videobestanden kunnen worden geüpload, zie: 〇 Uploadbare bestandsformaten

STAP 1  Meld u aan bij beSTREAM en klik op de knop "Video uploaden" rechtsboven in het "Dashboard".

PC, Tablet / Smartphone

STAP 2  Sleep het videobestand naar de pagina met het blauwe paneel of klik op het blauwe paneel om het te selecteren.

Als u een smartphone gebruikt, selecteert u deze op het scherm voor bestandsselectie.
U kunt zich ook aanmelden bij beSTREAM vanaf uw smartphone, tik op "Video uploaden" en maak direct een opname via "Video maken". U kunt video's delen zonder ruimte op uw apparaat te gebruiken.
De video wordt geüpload en gecodeerd in "Verwerken" en de video wordt toegevoegd aan de map "Mijn video's" nadat deze is voltooid.
Afhankelijk van de grootte van het bestand, kan het enige tijd duren voordat het wordt weergegeven.

PC, Tablet / Smartphone

STAP 3  Stel de informatie in en "Opslaan".

U kunt dan de video "Miniatuur", "Titel", "Omschrijving", "Datum" en "Opslaan" instellen.

PC, Tablet / Smartphone

Aantekening

• Wacht tot de eerste upload voltooid is voordat u verder gaat met de volgende.
  • Het aantal videobestanden dat in één keer kan worden geüpload, hangt af van het abonnement.
    1.【Basis】            20GB
    2.【Persoonlijk】  50GB
    3.【Team】          100GB
    4.【Studio】            1TB
  • Het aantal videobestanden dat tegelijkertijd kan worden geüpload, hangt af van het abonnement.
    1.【Basis】            2
    2.【Persoonlijk】  5
    3.【Team】           10
    4.【Studio】         20
  • In tegenstelling tot andere videosites heeft beSTREAM geen pagina voor het publiceren van videolijsten.
    Zelfs als de instellingen voor delen zijn ingeschakeld, zal uw video niet automatisch aan de wereld worden vrijgegeven. Er zijn drie manieren om uw video's te delen.
    Als u het delen van uw video wilt uitschakelen zodra deze is gepubliceerd, gebruik dan de publicatie-instellingen.

PC, Tablet / Smartphone

Voorbeeld geüpload video's

Geuploade video's verschijnen op de pagina "Mijn video's" in het "Dashboard".

PC, Tablet / Smartphone

Video

U kunt nu een lijst zien van video's die zijn geüpload en vervolgens verwerkt. U kunt deze video's bekijken en delen.

Omzettingsproces

Na het uploaden, is het in de post-processing en het omzetten van staat.

Vuilnisbakken

U ziet video's die zijn verwijderd en naar de prullenbak zijn verplaatst op uw dashboard.
Als u een video selecteert in "Mijn video's" en klikt op "Verwijderde video's", wordt de video verplaatst naar de prullenbak.
Alles in de prullenbak wordt automatisch na 10 dagen verwijderd.
Als u het onmiddellijk wilt verwijderen, selecteert u de video in het tabblad "Verwijderde video's" en klikt u op "Voor altijd verwijderen" om het volledig te verwijderen.