Alle functies

Alle menufuncties

Uw functies zijn afhankelijk van het contract dat u hebt.
U kunt het dashboard gebruiken zodra u een beSTREAM-account hebt aangemaakt en bent ingelogd.
Op het dashboard worden functies die niet door uw abonnement worden ondersteund, grijs weergegeven en kunnen ze niet worden geselecteerd. Voor meer details over het abonnement, zie Abonnement pagina.

"Dashboard" > "Mijn video's"

PC, Tablet / Smartphone

Menu Uitleg
De "Video uploaden" knop    __________2021-04-07_10.57.22.png Klik op om een video te uploaden. Als u de computerversie gebruikt, ziet u een blauwe paneelpagina waar u video's kunt slepen en neerzetten om video's te uploaden.
Voor meer informatie, zie: ◯ Een video uploaden.
Opslaggebruik______ EN.png Het gebruik van de gegevensopslag wordt weergegeven in GB. De hoeveelheid beschikbare opslagruimte varieert van abonnement tot abonnement.

Sorteren

_____ EN.png

U kunt video's sorteren op:

• Titel volgorde
  • Oud en nieuw (nieuw <-> oud)
  • Volgorde van vaak bekeken
  • beKANAAL

Zoeken

U kunt naar geüploade video's zoeken op video naam.

Lijst van video's

_________ EN.png

Thumbnails van video's in de "Video's", "Verwerken", of "Verwijderde video's" staten worden weergegeven in een lijst.
U kunt deze afspelen door op het afspeelicoon op de miniatuur te klikken.
U kunt ook instellen en delen via elke knop op de miniatuur.

Selecteer knop

Klik op de cirkel aan de linkerkant.
Selecteer om de video zelf te verwijderen.
Wanneer u een video selecteert, verschijnt er bovenaan een verwijderingsteken.

Pictogram afspelen

U kunt een video afspelen wanneer de videospeler wordt weergegeven.
Voor meer informatie, zie: ◯ Bekijk video's

Instellingen knop

Een scherm voor geavanceerde instellingen voor elke video zal worden weergegeven.
Pictogram privélink__________2021-06-29_10.48.54_____2.png U kunt de link kopiëren door te klikken of te tikken op de URL voor het delen van video.
Voor meer informatie, zie: ◯ Wat is een privélink?
Pictogram insluitcode__________2021-06-29_10.48.54_____3.png

U kunt een iframe code krijgen om de video bijvoorbeeld op een website in te sluiten. Voor meer informatie, zie: ◯ Wat is een insluitcode?

beKANAAL pictogram__________2021-06-29_10.48.54_____4.png U kunt de URL kopiëren om beKANAAL te delen. Voor video's en albums op beKANAAL wordt de knop blauw. Voor meer informatie, zie:
Wat is een beKANAAL?
Download knop__________2021-06-29_10.48.54_____5.png Houders (video-sharers) kunnen videobestanden downloaden die zij hebben geüpload. (Alleen computerversie). Voor meer informatie, zie:
Hoe downloaden ik een geüploade video?

Toegangscode

Als een toegangscode (4-cijferig nummer) is ingesteld, worden een markering en een toegangscode weergegeven. Voor meer informatie, zie: ◯ Een toegangscode instellen

Wachtwoord

Als een wachtwoord (maximaal 8 alfanumerieke tekens van één byte) is ingesteld, worden een markering en een wachtwoord weergegeven. Voor meer informatie, zie:◯ Een wachtwoord instellen

E-mailverzameling

Als een e-maillijstverzameling is ingesteld, wordt een e-mailmarkering weergegeven. Voor meer informatie, zie:
Een e-maillijstverzameling opzetten

Hoofdmenu

PC, Tablet / Smartphone

Functies Uitleg
Dashboard
Mijn video U kunt geüploade video's in een lijst beheren. Naast het toevoegen en delen van instellingen voor elke video, kunt u ook video's toevoegen en verwijderen van beKANAAL.
beKANAAL U kunt de cover afbeelding instellen die op het kanaal getoond moet worden, de introductie instellen, de link van het beKANAAL zelf delen, de toegangscode en het wachtwoord instellen, de email lijst verzameling instellen, de publicatie periode instellen, en meer.
Albums U kunt de albums die u aanmaakt beheren. U kunt ook nieuwe albums maken en ze bewerken.
Videospeler

U kunt uw videospeler aanpassen met Aanpassingen kleur en Aanpassingen logo.

• Aanpassingen kleur: U kunt de kleur, pictogramkleur en achtergrondkleur van de besturingsbalk van de videospeler wijzigen.
  • Aanpassingen logo: U kunt instellen dat het logo in de videospeler wordt vastgezet, of het logo na het afspelen wordt weergegeven, en de afspeelknop en het laadpictogram aanpassen.
Analytics U kunt de trends van uw publiek analyseren en controleren, een periode instellen, en allerlei gegevens zien zoals speeltijd, aantal vind-ik-leuks, aantal toegangen per land, enz. Afhankelijk van uw contractplan, kunt u verschillende gegevens zien.
Accounts beheren U kunt uw persoonlijke gegevens wijzigen, uw plannen beheren, uw betalingsmethode wijzigen en uw betalingsgeschiedenis bekijken.
Upgraden
Wijzig Abonnementen Wijzig uw contract abonnement.
Helpcentrum
Zoeken Voer het trefwoord in dat u wilt zoeken en klik dan op de knop "Zoeken".
Categorie Selecteer de categorie die u wilt bekijken.

Het menu aan de bovenkant van het scherm

PC, Tablet / Smartphone

Menu Uitleg
Pictogram aankondiging (①) U kunt de meldingen van beSTREAM controleren.
Als er een nieuwe aankondiging is, komt er een rood lampje in de rechterbovenhoek.
Pictogram gebruiker (②)

Klik om het volgende menu te zien:
Het pictogram gebruikt de profielafbeelding die bij uw persoonlijke informatie is geregistreerd.

Dashboard De bovenste pagina van het dashboard toont een lijst van mijn video's.
beKANAAL De bovenste pagina van beKANAAL wordt weergegeven.
Uitloggen Log uit bij beSTREAM.