Een video verwijderen

Volg de onderstaande instructies om video's te verwijderen die aan beSTREAM zijn toegevoegd.

STAP 1  Open "Mijn video's" op de pagina "Dashboard".

De lijst met geüploade video's wordt weergegeven.
Voor meer informatie, zie: 〇 Mijn dashboard

STAP 2  Selecteer de video die u wilt verwijderen en klik op "Verwijderen".

Klik op het ronde selectievakje links van de videominiatuur in het dashboard en selecteer de video.
Na selectie verschijnt er een "Verwijder" markering, en door erop te klikken wordt de video verplaatst naar de "Verwijderde video's".

PC, Tablet / Smartphone

Aantekening

• Alles in "Verwijderde video's" wordt automatisch verwijderd na 10 dagen.
    Als u het onmiddellijk wilt verwijderen, selecteert u de video in het tabblad "Verwijderde video's" en klikt u op "Voor altijd verwijderen" om het volledig te verwijderen.
  • Video's en albums die u verplaatst naar het tabblad "Verwijderde video's" worden ook verwijderd uit het beKANAAL.
  • Als een video in een album wordt verplaatst naar de "Verwijderde video's", zal deze uit het album worden verwijderd.