Ondersteunde browsers

Ondersteunde besturingssystemen en browsers

Gebruik compatibele browsers op uw computer of smartphone om toegang te krijgen tot beSTREAM.
Voor meer informatie, zie: 〇 Hoe krijg ik toegang tot beSTREAM?

Aantekening

De klant betaalt de eventuele communicatiekosten voor het uploaden.
Momenteel bieden wij geen apps voor smartphones aan. Gelieve de dienst met een webbrowser te gebruiken.

Videobestanden

• Prepareer elk videobestand voor MP4, MOV, WebM,AVI of WMV.
  • Momenteel worden andere formaten dan videobestanden niet ondersteund.
  • Ondersteunde bestandsformaten worden achtereenvolgens uitgebreid.
  • Voor meer informatie over bestandsformaten, zie: 〇 Uploadbare bestandsformaten
  • De bestandsgrootte die in één keer kan worden geüpload, hangt af van het abonnement.
    【Basis】20GB ・【Persoonlijk】50GB ・【Team】100GB ・【Studio】1TB
  • Het aantal videobestanden dat tegelijkertijd kan worden geüpload, hangt af van het abonnement.
    【Basis】 2 ・【Persoonlijk】5 ・【Team】10 ・【Studio】20
  • De hoeveelheid opslagcapaciteit die u kunt gebruiken, hangt af van het abonnement dat u hebt gecontracteerd.
    【Basis】50GB ・【Persoonlijk】1TB ・【Team】3TB ・【Studio】 6TB