Gedeelde video's afspelen

Hoe video's gedeeld via beSTREAM af te spelen.

Als u wordt gevraagd een toegangscode (4 cijfers) in te voeren

Wanneer u een video probeert te bekijken, kan u gevraagd worden om een 4-cijferige toegangscode in te voeren. Na bevestiging met de houder (video-deler), voert u de 4-cijferige toegangscode in en klikt u op "Afspelen". Voor meer informatie, zie: ◯ Een toegangscode instellen

Wanneer u wordt gevraagd een wachtwoord in te voeren

Wanneer u een video probeert te bekijken, kan u gevraagd worden om een wachtwoord in te geven. Na bevestiging met de houder (video-deler), voert u het wachtwoord in en klikt u op "Afspelen".
Het wachtwoord moet alfanumeriek zijn en 8 tekens lang zijn.
Voor meer informatie, zie: ◯ Een wachtwoord instellen

Wanneer u wordt gevraagd om uw naam en e-mailadres in te voeren

Wanneer u een video probeert te bekijken, kan het zijn dat u om uw naam en emailadres wordt gevraagd.
Voer in dat geval uw "naam" en "e-mailadres" in op het weergegeven scherm en klik op "Verzenden".
U zult een bevestigingsmail ontvangen.
Er is een 4-cijferige passcode in de e-mail, dus voer de opgegeven toegangscode in om de video te bekijken.
Voor meer informatie, zie: ◯ Een e-maillijstverzameling opzetten

Aantekening

Het beSTREAM Office geeft geen informatie over de toegangscode, het wachtwoord of de houder (videodeelnemer).

Belangrijk

Het uploaden of delen van auteursrechtelijk beschermde video's met anderen is in strijd met de richtlijnen van beSTREAM. beSTREAM respecteert de intellectuele eigendomsrechten van anderen en eist dat de houder (video-deler) soortgelijke handelingen verricht. Voor meer informatie, zie:  Servicevoorwaarden en  Auteursrechtbeleid
Voor meer informatie over uploadrichtlijnen, zie: ◯ Video upload richtlijnen
Voor meer informatie over hoe u een ongepaste video kunt melden, zie: ◯ Ongepaste en auteursrechtschendende video's melden