Voeg een logo toe aan de videoplayer

beSTREAM-videospelers kunnen de logo's van uw team of bedrijf weergeven.
Er zijn vier opties om het logo weer te geven:

1. Logo

* U kunt kiezen om het logo op 5 plaatsen weer te geven, linksboven, linksonder, rechtsboven,
   rechtsonder, of binnenin de speler (links van het instellingsicoon). Deze dienst is beschikbaar met de【Team en Studio】 abonnementen.

2. Logo weergegeven na het afspelen

* U kunt het logo in het midden van de videospeler weergeven nadat de video is afgelopen. U kunt de
   weergavetijd kiezen uit 1 seconde, 2 seconden en 3 seconden. Deze dienst is alleen beschikbaar met het【Studio】abonnementen.

3. Pictogram afspelen

* Deze dienst is alleen beschikbaar met de【Studio】abonnementen.

4. Pictogram laden

* Er wordt een pictogram weergegeven bij het opnieuw laden. Deze dienst is alleen beschikbaar met de【Studio】abonnementen.

De door beSTREAM aanbevolen grootte van de logo-afbeelding is als volgt:

Bij plaatsing van het logo in de videospeler (besturingsbalk): Hoogte 44px
Bij plaatsing van het logo in de linkerboven-, linkeronder-, rechterboven-, of rechteronderhoek van de videospeler: Hoogte 60px

* Voor de breedte kan elke maat worden gekozen, maar als de breedte wordt vergroot, wordt het gat
   kleiner.

STAP 1  Open op het "Dashboard" de pagina "Speler".

Voor meer informatie, zie: 〇 Mijn dashboard

PC, Tablet / Smartphone

STAP 2  Op het tabblad "Aanpassingen logo" wijzigt u de instellingen van de aan te passen onderdelen.

The customizable parts are as follows.

• Logo
  • Logo weergegeven na het afspelen
  • Pictogram afspelen
  • Laadpictogrammen

STAP 3  Klik op "Opslaan".

Zorg ervoor dat u op "Opslaan" klikt na het instellen.

Aantekening

U kunt de aangepaste speler die u voor elke video hebt ingesteld, toepassen.
Voor meer informatie, zie: 〇 Voorinstellingen speler instellen