Voorinstellingen speler instellen

U kunt de kleuren van de videospeler en het logo opslaan als voorinstellingen voor de speler.
Deze functie is beschikbaar met de【Team en Studio】 abonnementen.

* U kunt zowel de kleur aanpassen als het logo instellen per voorinstelling.
  U kunt alleen presets instellen voor kleurwijzigingen en logoveranderingen.
  Het aantal voorinstellingen dat u kunt instellen, is afhankelijk van uw abonnement.

• 【Team】  : 3 voorinstellingen
  • 【Studio】: 5 voorinstellingen

Aangepaste presets worden aanbevolen voor het organiseren van merkafbeeldingen en video's per thema.

Aantekening

Als u de voorinstelling wilt wijzigen, kunt u deze instellen terwijl u het voorbeeld bekijkt.
Voor meer informatie, zie: 〇 Bewerk de kleur van de videospeler  and 〇 Voeg een logo toe aan de videoplayer

STAP 1  Open op het "Dashboard" de pagina "Speler".

Voor meer zie: 〇 Mijn dashboard

STEP 2 Click "+ Add new player".

Een nieuwe voorinstelling wordt toegevoegd aan de pull-down. U kunt de naam van de voorinstelling direct wijzigen door te klikken op "Nieuw voorinstelling" die in deze vervolgkeuzelijst wordt weergegeven.

* Het aantal voorinstellingen dat kan worden ingesteld varieert afhankelijk van het abonnement.

• 【Team】  : 3 voorinstellingen
  • 【Studio】: 5 voorinstellingen

PC, Tablet / Smartphone

STAP 3  Op het tabblad "Aanpassingen kleur" en het tabblad "Aanpassingen logo" wijzigt u de instellingen van de aan te passen onderdelen.

Voor meer informatie over hoe de kleur te veranderen, zie: 〇 Bewerk de kleur van de videospeler
Voor meer informatie over hoe u het logo kunt wijzigen, zie: 〇 Voeg een logo toe aan de videoplayer

STAP 4  Klik op "Opslaan".

Na de wijziging moet u op "Opslaan" klikken. Anders wordt de inhoud weggegooid.

Aantekening

Klik op "Geselecteerde Voorinstellingen Verwijderen" om de huidige geselecteerde voorinstellingen te verwijderen.

Reflecteer voorinstellingen in video's

STAP 1  "Dashboard" > "Mijn video's" pagina, klik op de Instelling knop voor de video waarop u de voorinstelling wilt toepassen.

Voor meer zie: 〇 Mijn dashboard

STAP 2  Kies op het tabblad "Instelling" uit de voorkeurslijst ▼ van "Lijst met opgeslagen spelers".

PC, Tablet / Smartphone

STAP 3  Klik op "Opslaan".

Zorg ervoor dat u op "Opslaan" klikt na het selecteren. Als u niet opslaat, zal het niet worden toegepast.