Stel uw beKANAAL in

Combineer eenvoudig uw favoriete video's en deel albums en meerdere video's als onafhankelijke webpagina's.

• Om video's toe te voegen, ga naar "Mijn video's" en voeg toe aan beKANAAL.
  • Het is niet mogelijk om elke video toe te voegen aan of in te stellen op beKANAAL vanuit beKANAAL instellingen.
    Voor meer informatie, zie: ○ Geüploade video's toevoegen aan beKANAAL
  • De beKANAAL is beschikbaar voor alle abonnementen.
  • Afhankelijk van uw abonnement varieert het aantal video's en albums die aan het beKANAAL kunnen worden toegevoegd of albums die u kunt aanmaken. Hieronder ziet u het aantal video's dat aan het beKANAAL kan worden toegevoegd (inclusief albums)
    Basis】2 ・【Persoonlijk】5 ・【Team】10 ・【Studio】15
  • Let op: u kunt elke verhouding tussen video's en albums gebruiken als verdeling van het aantal video's dat aan het beKANAAL kan worden toegevoegd.

STAP 1  Open het "Dashboard" > "beKANAAL".

Voor meer informatie, zie: 〇 Mijn dashboard

PC, Tablet / Smartphone

STAP 2  Stel elk item in

In de beKANAAL kunt u het volgende instellen:

• Om de omslagfoto te veranderen
    Aanbevolen omslagafbeelding formaat: 1920px x 600px ( JPG,PNG,GIF )
  • Introductie van beKANAAL (Biografie)
    Voel je vrij om het te gebruiken als een introductie.
  • Link delen (kopieer URL van beKANAAL)
    Voor meer informatie, zie: 〇 Deel uw beKANAAL
    De beKANAAL ondersteunt geen insluitcodes.
  • Toegangscode
    Voor informatie over hoe u uw toegangscode instelt, zie: 〇  Toegangscode instelling voor beKANAAL
  • Wachtwoord
    Deze functie is alleen beschikbaar met de【Studio】abonnementen.
    Voor informatie over het instellen van uw wachtwoord, zie: 〇 Wachtwoordinstelling voor beKANAAL
  • Verzameling e-maillijst
    Deze functie is alleen beschikbaar met de【Studio】abonnementen.
    Voor meer informatie over hoe u uw e-maillijstverzameling instelt, zie: 〇 Stel uw Verzameling e-maillijst op
  • Video publicatie periode
    Deze functie is alleen beschikbaar met de【Studio】abonnementen. Voor meer informatie over het instellen van uw video publicatie periode, zie: 〇 beKANAAL publicatieperiode instellingen

Aantekening

Net als bij stand-alone video's kunt u in de beKANAAL privacy-opties instellen, zoals een toegangscode.
Voor meer informatie over privacy-opties, zie: 〇 Over de privacy-opties voor beKANAAL

STAP 3  Klik op "Opslaan".

Zorg ervoor dat u op "Opslaan" klikt wanneer de instelling voltooid is. Anders worden de instellingen niet overgenomen.

PC, Tablet / Smartphone

Aantekening

• De beKANAAL is niet beschikbaar voor afspeeltelling instellingen.
  • Het beSTREAM Office geeft geen informatie over de toegangscode, het wachtwoord of de houder (video-sharer).

STAP 4  Hoe controleert u de instellingen van de beKANAAL.

Nadat u bent ingelogd, klikt u op het profielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm, en vervolgens op de beKANAAL.