Bekijk een voorbeeld van uw beKANAAL

U kunt de inhoud die u hebt toegevoegd controleren nadat u het hebt opgeslagen in uw beKANAAL.
Klik op het pictogram "beKANAAL" in de rechterbovenhoek na het inloggen om uw beKANAAL te bekijken.

STAP 1  Open het "beKANAAL" in de rechterbovenhoek van het "Dashboard".

Voor meer informatie, zie: 〇 Alle functies

PC, Tablet / Smartphone

STAP 2  "Voorbeeld" wordt weergegeven.

Een voorbeeldscherm van de beKANAAL zal in een apart venster worden getoond.
Klik op de miniatuur van de video die u wilt controleren in het voorbeeldscherm om de video af te spelen.