Deel uw beKANAAL

Als u uw beKANAAL wilt delen met iemand die u kent, kunt u het gemakkelijk delen via URL.
Let op: " insluitcode" is niet beschikbaar voor beKANAAL.

STAP 1  Klik op "Dashboard" en open de pagina "beKANAAL".

Voor meer informatie, zie: 〇 Mijn dashboard

STAP 2  Klik op "Kopieer link beKANAAL" in het tabblad "Link delen".

PC, Tablet / Smartphone

STAP 3  Stuur de URL naar de sociale media, WhatsApp, e-mail, enz. van iemand met wie je het wilt delen, en deel de beKANAAL pagina met hen.

Aantekening

• Net als bij stand-alone video's kunt u privacy-opties instellen, zoals een toegangscode voor de beKANAAL.
  • Voor meer informatie over privacy-opties, zie: 〇 Over de privacy-opties voor beKANAAL
  • Het beSTREAM Office geeft geen informatie over de toegangscode, het wachtwoord, de houder (video-sharer), enz. die zijn ingesteld voor video's.

Kopieer een beKANAAL link

De beKANAAL-link kan op een van de volgende manieren worden gekopieerd:

• Klik op "Kopieer beKANAAL link" op de miniatuur op de "Mijn Video's" bovenaan de pagina.

PC, Tablet, Smartphone
  • Klik op "Kopieer beKANAAL link" aan de rechterkant van de videospeler.

PC, Tablet / Smartphone
  • Klik op "Kopieer beKANAAL link" op de thumbnail van het "Album" bovenaan de pagina.

PC, Tablet, Smartphone
  • Klik op "Kopieer beKANAAL link" op de miniatuur van de "Album Bewerken" pagina.

PC, Tablet / Smartphone

Belangrijk

Het uploaden of delen van auteursrechtelijk beschermde video's met anderen is in strijd met de richtlijnen van beSTREAM. beSTREAM respecteert de intellectuele eigendomsrechten van anderen en eist van videomakers dat zij soortgelijke maatregelen nemen.
Voor meer informatie, zie: Servicevoorwaarden en Auteursrechtbeleid
Voor uploadrichtlijnen, zie: 〇 Video upload richtlijnen
Als u een ongepaste video wilt melden, zie: 〇 Ongepaste en auteursrechtschendende video's melden