Een album maken

Een album is een functie waarmee u meerdere video's in één ruimte kunt delen.
U kunt de video's in elke gewenste volgorde zetten.
Dit is handig voor het organiseren en weergeven van meerdere video's voor elke gebeurtenis.

STAP 1  Open "Album" op de "Dashboard" pagina.

Voor meer informatie, zie: ◯ Mijn dashboard

STAP  2 Klik op "+Maak album".

Het "Album bewerken" scherm zal verschijnen.

PC, Tablet / Smartphone

STAP 3  Klik op "+Video's toevoegen" om de video die u wilt toevoegen aan het album te selecteren en toe te voegen.

Als u de volgorde wilt wijzigen waarin video's worden afgespeeld, selecteert u het nummer aan de linkerrand van elk videoblok om een pictogram voor het verslepen van de volgorde te maken. Door het op en neer te bewegen, kunt u de volgorde wijzigen waarin de video's worden afgespeeld.
Voor meer informatie, zie: ◯ Een album bewerken

STAP 4  Voer de naam van het album in bij "Titel".

STAP 5  Stel miniaturen in indien nodig.

Indien niet ingesteld, wordt de miniatuur van de eerste video toegepast.

STAP 6  Stel indien nodig opties voor delen en privacy in.

Voor meer informatie, zie: ◯ Album delen en ◯ Privacy-opties

STAP 7  Klik op "Opslaan".

Zorg ervoor dat u op "Opslaan" klikt nadat u het hebt ingesteld.

Aantekening

• Hier is een overzicht van het aantal albums dat u kunt maken op basis van uw abonnementen:
    Basis】1 ・【Persoonlijk】3 ・【Team】10 ・【Studio】20
  • Er is geen limiet aan het aantal video's dat u kunt toevoegen voor een enkel album.
  • Als u een album probeert te bekijken dat geen video's bevat, krijgt u "404 NIET GEVONDEN" te zien.
  • Net als bij een enkele video, kunt u ook deze privacy opties instellen: privélink, insluitcode, delen beKANAAL, en toegangscode.

U kunt geen album in een ander album plaatsen.
In tegenstelling tot andere videosites, heeft beSTREAM geen pagina voor het publiceren van videolijsten.
Zelfs als de instellingen voor delen zijn ingeschakeld, zal uw video niet automatisch aan de wereld worden vrijgegeven.
Er zijn drie manieren om uw video's te delen.
Als u het delen van een album wilt uitschakelen zodra het is gepubliceerd, gebruik dan de publicatie-instellingen.

PC, Tablet / Smartphone