Een album verwijderen

STAP 1  Klik op "Dashboard" om het "Album" te openen.

Voor meer informatie, zie: ◯ Mijn dashboard

STAP 2  Selecteer het album dat u wilt verwijderen en klik op "Voor altijd verwijderen".

Klik op het ronde selectievakje naast de linkerkant van de videominiatuur om "Voor altijd verwijderen", en klik erop om het geselecteerde album volledig te verwijderen.

PC, Tablet / Smartphone

Stap 3 Klik op "Verwijderen".

Wanneer het bevestigingsscherm voor het verwijderen verschijnt, klik dan op "Verwijderen" als u tevreden bent.
Klik op "Annuleren" om terug te keren naar het vorige scherm.

Aantekening

• Het verwijderen van een album zal niet de video's verwijderen die in het album zelf zijn toegevoegd.
    Als u afzonderlijke video's in een album wilt verwijderen, zie: 〇 Een album bewerken
    Klik op "Annuleren" om terug te keren naar het vorige scherm.
  • Als u alle video's in een album hebt verwijderd, of als u een album probeert te bekijken album te bekijken waaraan geen video's zijn toegevoegd, wordt "404 NIET GEVONDEN" weergegeven. De URL van het album zal niet veranderen, zelfs als u opnieuw video's toevoegt of verwijdert.