Analyse van de kijkstatus per land

U kunt de afspeelstatus van uw publiek per land controleren. Deze functie is alleen beschikbaar met de【Team en Studio】abonnementen.

STAP 1  Open de pagina's "Dashboard" en "Analytics".

Voor meer informatie, zie: ◯ Mijn dashboard

STAP 2  Klik op het paneel "Datum rapport" om de analyseperiode in te stellen.

Klik op het paneel om de kalender te zien.
Als u geen tijdsduur instelt, zal uw rapport uw volledige beSTREAM-videogeschiedenis zijn.

STAP 3  Controleer de trends van de kijkers per land in het paneel "Weergaven per Land", "Likes per Land" en "Geo".

1. Weergaven per land pannel
    Je ziet het aantal weergaven per land.
  2. Likes per land pannel
    Het aantal likes per land wordt weergegeven van het totale aantal likes.
  3. Geo pannel
    Zie welke landen meer van uw video's hebben bekeken.

Voor meer informatie over analytics, zie: ◯ Bekijk de statussen voor video's

PC, Tablet / Smartphonemceclip0.png

Aantekening

Afhankelijk van het plan van uw contract, zullen de items die u kunt kiezen variëren.

• 【Basis】
    Totaal aantal weergaven, duur, and Totaal aantal likes.
  • 【Persoonlijk】
    Totaal aantal weergaven, duur, Totaal aantal likes, ranking (Likes, Weergaven, Gemiddelde duur, Duur), en demografische analyse.
  • 【Team】
    Totaal aantal weergaven, duur, Totaal aantal likes, ranking (Likes, Weergaven, Gemiddelde duur, Duur), demografische analyse en wereldratio's (weergaven per Land, likes per Land).
  • 【Studio】
    Totaal aantal weergaven, duur, total likes, ranking (Likes,
  • Weergaven, Gemiddelde duur, Duur), demografische analyse, wereldratio's (weergaven per Land, likes by Land), and CSV Downloaden.

Voor meer informatie zie:

Bekijk de statussen voor video's
Analyseren van populaire video's
Analyseer uw afspeelverhouding en status