Privacybeleid

Wat is GDPR?

De General Data Protection Regulation (GDPR) is de algemene verordening gegevensbescherming van de EU. Het is een wet die geldt voor landen in de EU en die gedetailleerde informatie geeft over de bescherming van en omgang met persoonsgegevens.
Bedrijven die omgaan met de persoonlijke gegevens van inwoners van de EU moeten voldoen aan de GDPR.
beSTREAM werkt eraan om te voldoen aan de GDPR-normen voor het omgaan met persoonlijke informatie.

Wat zijn browser internet cookies?

Cookies zijn wat u kunt beschouwen als uw "geschiedenis" van de website die u bezoekt. Het is een mechanisme dat tijdelijk informatie van een gebruiker opslaat, zoals ID's, wachtwoorden en e-mailadressen. U kunt kiezen of u cookies op de website accepteert of niet.
U kunt beSTREAM-cookies uitschakelen door de cookie-instellingen van het besturingssysteem van uw apparaat te wijzigen.
beSTREAM verbiedt en sluit het gebruik van cookies door derde partijen voor marketingdoeleinden uit. Wij kunnen echter cookies gebruiken voor beSTREAM-marketingdoeleinden.
Voor meer informatie, zie de volgende pagina's:

1. Servicevoorwaarden
  2. Privacybeleid
  3. Auteursrechtbeleid
  4. Cookiebeleid