Een video uploaden

Volg de onderstaande instructies om uw video naar beSTREAM te uploaden.

Belangrijk

• Prepareer elk videobestand als MP4, MOV, WebM, AVI  of WMV.  Vanaf April 2021 worden andere formaten dan deze videobestanden niet ondersteund.
    Het uploaden of delen van auteursrechtelijk beschermde video's met anderen is in strijd met de richtlijnen van beSTREAM.
    beSTREAM respecteert de intellectuele eigendomsrechten van anderen en eist dat de houder (video-deler) soortgelijke handelingen verricht.
    Voor meer informatie, zie: Servicevoorwaarden en Auteursrechtbeleid
  • De bestandsgrootte die in één keer kan worden geüpload, hangt af van het abonnement.
    1.【Basis】            20GB
    2.【Persoonlijk】  50GB
    3.【Team】          100GB
    4.【Studio】            1TB
  • Voor meer informatie over welke videobestanden kunnen worden geüpload, zie: 〇 Uploadbare bestandsformaten

STAP 1  Meld u aan bij beSTREAM en klik op de knop "Video uploaden" rechtsboven in het "Dashboard".

PC, Tablet / Smartphone

STAP 2  Sleep het videobestand naar de pagina met het blauwe paneel of klik op het blauwe paneel om het te selecteren.

Als u een smartphone gebruikt, selecteert u deze op het scherm voor bestandsselectie.
U kunt zich ook aanmelden bij beSTREAM vanaf uw smartphone, tik op "Video uploaden" en maak direct een opname via "Video maken".
U kunt video's delen zonder ruimte op uw apparaat te gebruiken.
De video wordt geüpload en gecodeerd in "Verwerken" en de video wordt toegevoegd aan de map "Mijn video's" nadat deze klaar is.
Afhankelijk van de grootte van het bestand, kan het enige tijd duren voordat het wordt weergegeven.

PC, Tablet / Smartphone

STAP 3  Stel de informatie in en "Opslaan".

U kunt dan de video "Miniatuur", " Titel", "Beschrijving", "Datum " instellen en opslaan.

PC, Tablet / Smartphone

PC, Tablet / Smartphone

Bekijk geüploade video's

Geuploade video's verschijnen op de pagina "Mijn video's" in het "Dashboard".

PC, Tablet / Smartphone

1. Video's
    U kunt nu een lijst zien van video's die zijn geüpload en vervolgens verwerkt.
    U kunt deze video's bekijken en delen.

2. Het omzetten proces
    Na het uploaden bevinden de video's zich in de post-processing en het omzetten.

3. Vuilnisbakken
    U ziet video's die zijn verwijderd en verplaatst naar de prullenbak van uw dashboard.
    Als u een video selecteert in het tabblad "Video's" en op het pictogram "Verwijderen" klikt, wordt de video verplaatst naar Verwijderde video's.
    Alles in Verwijderde video's zal automatisch na 10 dagen worden verwijderd.
    Als u het onmiddellijk wilt verwijderen, selecteert u de video in de "Verwijderde video's" en klikt u op "Voor altijd verwijderen" om het volledig te verwijderen.
    Video's in Verwijderde video's komen ook in aanmerking voor opslag.

PC, Tablet / Smartphone