Een wachtwoord instellen

Wanneer u een wachtwoord instelt, worden kijkers gevraagd een wachtwoord in te voeren wanneer ze de video bekijken.
Zo kunt u de kijkers van uw video's beperken en uw privacy verbeteren.
Als u een wachtwoord wilt instellen voor uw beKANAAL, zie: 〇 Wachtwoordinstelling voor beKANAAL.
Wachtwoorden zijn veiliger dan toegangscodes (4-cijferige getallen) .
Het eerste wachtwoord wordt automatisch toegekend.  Deze functie is alleen beschikbaar met de 【Studio】 abonnement.

STAP 1  Klik op het pictogram "Instelling" rechtsonder de videominiatuur die u wilt instellen in "Dashboard" en "Mijn video's".

STAP 2  Op het tabblad "Instelling", en "Aangepast wachtwoord instellen" op "AAN".

Het eerste wachtwoord wordt automatisch uitgegeven.

PC, Tablet / Smartphone

STAP 3  Indien nodig, verander het in een willekeurig wachtwoord.

Het wachtwoord kan worden ingesteld op maximaal 8 alfanumerieke tekens.
Alfabetische tekens zijn hoofdlettergevoelig.
・Hoofdletters A tot Z
・Kleine letters a tot z
・Cijfers 0-9
Alfanumerieke tekens kunnen gecombineerd worden. Klik op "Genereren" om uw wachtwoord automatisch opnieuw uit te geven.

STAP 4  Klik op "Opslaan".

Zorg ervoor dat u op "Opslaan" klikt nadat u uw wachtwoord hebt bevestigd. Zo niet, dan is het wachtwoord niet geactiveerd.

Aantekening

• Voor meer informatie over passcodes, zie: ◯ Een toegangscode instellen
  • U kunt een wachtwoord instellen, het aantal videoweergaven beperken en een videoduur instellen, en dat allemaal tegelijk.
  • Wanneer u een wachtwoord instelt, worden de instellingen voor het wachtwoord en het verzamelen van e-maillijsten automatisch uitgeschakeld. Als u de e-maillijstverzameling inschakelt, wordt het wachtwoord automatisch uitgeschakeld. Wachtwoorden zijn niet beschikbaar voor het verzamelen van e-maillijsten. Voor meer informatie, zie: ◯ Een e-maillijstverzameling opzetten
  • Voor meer informatie over hoe lang u uw video kunt bekijken, zie: ◯ Stel een publicatieperiode in
  • Voor meer informatie over het beperken van weergaven, zie: ◯ Stel het aantal weergaven in
  • Voor meer informatie over privacy, zie: ◯ Privacy-opties
  • Als u wilt stoppen met het delen van uw video's, zie: ◯ Stop het delen van video's
  • Het beSTREAM Office geeft geen informatie over de toegangscode, het wachtwoord of de houder (video-sharer).

Om een video te bekijken

Wanneer u een video probeert te bekijken, wordt u gevraagd om het wachtwoord in te voeren. Neem contact op met de houder (video-deler) en voer het wachtwoord in om te kijken.