Privacy-opties

Om video's veilig te delen, biedt beSTREAM verschillende privacy-opties. U kunt het bekijken van video's beperken door een wachtwoord, weergaven en duur voor het bekijken van video's in te stellen.

Een toegangscode instellen

Wanneer u een wachtwoordcode wilt instellen, wordt er automatisch een 4-cijferig nummer afgegeven en worden kijkers gevraagd een toegangscode in te voeren wanneer ze uw video bekijken. Deze functie is beschikbaar met de abonnementen【Basis, Persoonlijk, Team en Studio】abonnement.
Voor meer informatie, zie: ◯ Een toegangscode instellen

Een wachtwoord instellen

Wanneer u een wachtwoord wilt instellen, wordt de code automatisch uitgegeven. U kunt uw wachtwoord op elk gewenst moment wijzigen. Kijkers van zal worden gevraagd om een wachtwoord in te voeren om uw video te bekijken. Het is veiliger dan een toegangscode en alleen beschikbaar met de【Studio】abonnement. Voor meer informatie, zie: ◯Een wachtwoord instellen

Het aantal videoweergaven beperken

U kunt het aantal weergaven van uw video beperken. Deze functie is alleen beschikbaar met de 【Studio】abonnement. Voor meer informatie, zie: ◯ Stel het aantal weergaven in

Stel de duur van uw video in

U kunt een duur instellen voor uw video om te beperken hoe lang deze wordt bekeken. Deze functie is alleen beschikbaar voor accounts met het【Studio】abonnement. Voor meer informatie, zie: ◯ Stel een publicatieperiode in

Verzamelen van e-maillijsten

Het opzetten van e-mail lijst collectie kan de naam en het e-mailadres van de kijker te krijgen. De kijkers zullen worden gevraagd om hun naam en e-mailadres in te voeren wanneer zij de video bekijken. Na het indienen van het formulier wordt een toegangscode voor de video naar het ingevulde e-mailadres gestuurd. Deze functie is alleen beschikbaar met de【Studio】abonnement. Voor meer informatie, zie: ◯ Een e-maillijstverzameling opzetten

Optie-instellingen Toegangscode wachtwoord Aantal weergaven Publicatieperiode Verzamelen van e-maillijsten
Als u een toegangscode instelt Ze zetten uit Configureerbaar Configureerbaar Configureerbaar
Als u een wachtwoord instelt Ze zetten uit Configureerbaar Configureerbaar Niet configureerbaar
Als u het aantal weergaven instelt Configureerbaar Configureerbaar Configureerbaar Configureerbaar
Als u een publicatieperiode instelt Configureerbaar Configureerbaar Configureerbaar Configureerbaar
Als u een e-mail lijst verzameling opzet Configureerbaar

Ze zetten uit

* Toegangscode wordt automatisch uitgegeven

Configureerbaar Configureerbaar

Aantekening

Als u wilt stoppen met het delen van uw video's, zie: ◯ Stop het delen van video's
Het beSTREAM Office geeft geen informatie over de toegangscode, het wachtwoord of de houder (video-sharer).