Video afspeelscherm

PC, Tablet / Smartphone

Afspeel/Pauze knoppen

Klik om het afspelen van de video te starten. Er zal een pauzeknop zijn terwijl de video speelt.

PC, Tablet / Smartphone

10 seconden terugzetten

Spoel 10 seconden terug om af te spelen.

PC, Tablet / Smartphone

Volume-instellingen

De volume-instellingsbalk zal verschijnen en u kunt het volume hoger of lager zetten.

Afspeelbalk

U kunt naar het gewenste punt gaan door de afspeelbalk te verschuiven.

Spelerkwaliteit en snelheidsinstellingen

U kunt de beeldkwaliteit en afspeelsnelheid wijzigen.

Volledig scherm

Het instellingengebied wordt verborgen en de video wordt op volledig scherm weergegeven.
Voor meer informatie, zie: 〇 Kan ik beSTREAM-video's op een volledig scherm bekijken?

Videodetails instellen

Ga naar "Dashboard" en klik op " Instellingen" in "Mijn video's" pagina, waar u de details van uw video kunt configureren. Voor meer informatie, zie: 〇 Mijn dashboard

PC / Tablet, Smartphone

Privélinks delen

U kunt de URL kopiëren om video's te delen.
Voor meer, zie: 〇 Wat is een privélink?

PC / Tablet, Smartphone

Pictogram insluitcode

U kunt een iframe code krijgen om de video op een website in te sluiten, enz.
Voor meer, zie: 〇 Wat is een insluitcode?

PC / Tablet, Smartphone

beKANAAL pictogram

U kunt de URL kopiëren om de "beKANAAL" te delen.
Voor meer informatie over het delen van video's op beKANAAL, zie: 〇 Wat is een beKANAAL?

Like knop

Klik om uw video te beoordelen.
Voor meer informatie, zie: 〇 Bekijk de statussen voor video's

Flag pictogram

Als u een ongepaste video vindt, klik dan om deze te melden op het videorapportformulier.
Voor meer informatie over het melden van een ongepaste video, zie: 〇 Ongepaste en auteursrechtschendende video's melden

Aantekening

U kunt het ontwerp van de videospeler aanpassen.
Voor meer, zie: 〇 Hoe kunt u uw videospeler aanpassen?

Belangrijk

Het uploaden of delen van auteursrechtelijk beschermde video's met anderen is in strijd met de richtlijnen van beSTREAM.
beSTREAM respecteert de intellectuele eigendomsrechten van anderen en eist dat de houder (video-deler) soortgelijke handelingen verricht. Voor meer informatie, zie:  Auteursrechtbeleid en Servicevoorwaarden
Voor uploadrichtlijnen, zie: 〇 Video upload richtlijnen
Om een ongepaste video te melden, zie: 〇 Ongepaste en auteursrechtschendende video's melden