Albums toevoegen of verwijderen

STAP 1  Open "Album" pagina op de "Dashboard" pagina.

Voor meer informatie, zie: ◯ Mijn dashboard

STAP 2  Selecteer het album dat u wilt toevoegen of verwijderen aan het beKANAAL, klik op "+Toevoegen aan beKANAAL of "-Verwijderen van beKANAAL".

Als u op het ronde selectievakje links van de videominiatuur klikt, kunt u "+Toevoegen aan beKANAAL" en "-Verwijderen van beKANAAL" verschijnen, en wanneer u de video of album selecteert, worden ze toegevoegd aan of verwijderd uit de beKANAAL.

PC, Tablet / Smartphone

Aantekening

• Wanneer u een video toevoegt aan de beKANAAL, verschijnt het pictogram in blauw en kunt u de URL kopiëren om te delen.

• Als alle video's in het album zijn verwijderd, verschijnt het album niet meer op het beKANAAL.
  • Klik op het beKANAAL-logo op het pictogram in de rechterbovenhoek na inloggen om uw beKANAAL te zien.
  • Voor informatie over het instellen van een beKANAAL, zie: ◯ Stel uw beKANAAL in
  • Voor informatie over het maken van een album, zie: ◯ Een album maken
  • Voor informatie over het delen van albums, zie: ◯ Album delen