Analyseren van populaire video's

U kunt de meest bekeken video's zien in het ranglijstrapport. Deze functie is alleen beschikbaar met de【Persoonlijk, Team en Studio】 abonnementen.

STAP 1  Open de pagina "Dashboard" en "Analytics".

Voor meer, zie: ◯ Mijn dashboard

STAP 2  Klik op het paneel "Datum rapport" en selecteer de analyseperiode.

Klik op het paneel om de kalender te zien.
Als u geen tijdsduur instelt, ziet u een rapport van uw hele beSTREAM-videogeschiedenis.

STAP 3  Selecteer een item in "▼" in "Top video" om de rangschikking te bevestigen.

In Top video, kunt u de rangschikking zien van "Like", "Totale speeltijd", "Gemiddelde kijktijd", en "Werkelijke speeltijd".

Aantekening

Voor meer informatie over uw video-analyse, zie: ◯  Bekijk de statussen voor video's

PC, Tablet / Smartphone

Afhankelijk van het plan van uw contract, zullen de items die u kunt selecteren verschillen.
Voor meer informatie over het analyseren van een video, zie de volgende artikelen:

Bekijk de statussen voor video's
Analyseer uw afspeelverhouding en status
Analyse van de kijkstatus per land