Analyseer uw afspeelverhouding en status

U kunt de afspeelstatus van de gepubliceerde video als een ratio controleren. Deze functie is beschikbaar met de【Team en Studio】abonnementen.

STAP 1  Open de pagina's "Dashboard" en "Analytics".

Voor meer informatie, zie: Mijn dashboard

STAP 2  Klik op het paneel "Datum rapport" en selecteer de analyseperiode.

Klik op het paneel om de kalender te zien.
Als u geen tijdsduur instelt, ziet u een rapport voor uw hele beSTREAM-geschiedenis.

STAP 3  Selecteer een item in "▼" in "Videosnelheid" om de rangschikking te bevestigen.

De items die kunnen worden geselecteerd zijn de volgende:

Volledig afgespeeld

Percentage van de video dat tot het einde is afgespeeld. Hoe hoger het percentage, hoe groter de belangstelling van de kijker.

Like

Percentage van de video's met 'vind ik leuk'.
Hoe hoger het percentage, hoe hoger de sympathie van de kijker.
Voor meer informatie over analytics, zie: ◯ Bekijk de statussen voor video's

PC, Tablet / Smartphonemceclip0.png

Afhankelijk van uw type plan, variëren de beschikbare functies.

1. 【Basis】
    Totaal aantal weergaven, duur, en Totaal aantal likes.
  2. 【Persoonlijk】
    Totaal aantal weergaven, duur, Totaal aantal likes, ranking (Likes, Weergaven, Gemiddelde duur, Duur), en demografische analyse.
  3. 【Team】
    Totaal aantal weergaven, duur, Totaal aantal likes, ranking (Likes, Weergaven ,Gemiddelde duur, Duur), demografische analyse, en wereldratio's (kijkers per Land, likes per Land).
  4. 【Studio】
    Totaal aantal weergaven, duration, Totaal aantal likes, ranking (Likes, Weergaven , Gemiddelde duur, Duur), demografische analyse, wereldratio's (kijkers per Land, likes per Land), and CSV Downloaden.

Voor meer informatie, zie:

Bekijk de statussen voor video's
Analyseren van populaire video's
Analyse van de kijkstatus per land