Stop het delen van video's

Als u een gedeelde video privé wilt maken, zet u de openbare instelling op "Uit" of verwijdert u de video.

STAP 1  Klik op "Dashboard"> "Mijn video's" en klik op de "Instelling" rechtsonder de videominiatuur die u wilt instellen.

STAP 2  In het tabblad "Instelling", klik op "Uit" onder "Openbare" instellingen.

Wanneer u de publieke instelling uitschakelt, zal zelfs de persoon die de link heeft gedeeld de video niet kunnen afspelen.
U zult niet in staat zijn om de video af te spelen vanuit het album of vanuit het beKANAAL. Alleen de houder (de video-deler) kan de video vanaf het dashboard bekijken.
Als u de video van het dashboard wilt verwijderen, zie: ◯ Een video verwijderen

PC, Tablet / Smartphone

STAP 3  Klik op "Opslaan".

Zorg ervoor dat u op "Opslaan" klikt nadat u de publicatieperiode hebt ingesteld. Als u de video niet heeft opgeslagen, is de instelling van de publicatieperiode niet mogelijk.

Aantekening

In tegenstelling tot andere videosites, heeft beSTREAM geen publiceerpagina voor videolijsten.