Hoe de originele URL in te stellen

U kunt de originele URL voor de beKANAAL instellen op uw eigen unieke naam.
De originele URL is een functie waarmee u het www.beSTREAM.com/xxxx/ "xxxx" gedeelte van de URL kunt maken tot het gewenste woord voor het publiceren van video. Indien niet ingesteld, zal het xxxx gedeelte willekeurig zijn.
Het wordt weergegeven in de privélink en de openbare URL van de beKANAAL.
Deze functie is alleen beschikbaar met de【Team en Studio】abonnementen.

• U kunt bijvoorbeeld geen uniek domein instellen, zoals fotoco.com.
  • Houd er rekening mee dat u gevraagd kan worden de oorspronkelijke URL die u gebruikt te wijzigen indien de houder van het handelsmerk of andere rechten u op de wijziging wijst.

STAP 1  Klik op "Dashboard" en open de pagina "Account".

Voor meer informatie, zie: ◯ Mijn dashboard

PC, Tablet / Smartphone

STAP 2  Voer het originele woord in bij "Originele URL" en klik op "Bevestigen".

• U hoeft niet alle URL's in te voeren die u wilt.
  • Als het woord dat u wilt niet beschikbaar is, bijvoorbeeld als het woord al in gebruik is, verschijnt er een bericht met de tekst: "De instelling kan niet worden gemaakt op deze URL".

STAP 3  Klik op "Opslaan".

Belangrijk

• U mag geen namen gebruiken die beschermd zijn door auteursrechten of handelsmerken.
  • Je kunt de oorspronkelijke URL zo vaak veranderen als je wilt. Wanneer je een wijziging aanbrengt, wordt de oude URL uitgeschakeld.
  • Zelfs als u zich eenmaal hebt ingeschreven, kan het beSTREAM-secretariaat u vragen uw inschrijving te wijzigen.
  • Voor meer informatie, zie:  Servicevoorwaarden