Deel een video

Op beSTREAM zijn er drie manieren om geüploade video's te delen: privélink, insluitcode, en beKANAAL.

Privélinks

Publiceer een gedeelde URL om uw video te delen. Door een URL naar sociale media, WhatsApp of e-mail te sturen, kunt u video's alleen delen met vrienden, verre familieleden en teamleden.
Klik op "Kopieer privélink" voor elke video en kopieer en plak deze.
Kijkers kunnen video's online bekijken zonder ze op te slaan door simpelweg op de URL te klikken.
Voor meer informatie, zie: ◯Wat is een privélink?

Insluitcode

Als u een video wilt delen op een website, zoals een homepage, kunt u de insluitcode (iframe-code) kopiëren en in HTML plakken.
U kunt klikken op "Kopieer insluitcode" voor elke video om de iframe code te krijgen voor het insluiten van de video.
U kunt ook de weergavegrootte op de website instellen als "Opgegeven grootte (B x H)".
(Deze dienst is beschikbaar met de【Team en Studio】abonnement).
Voor meer informatie, zie: ◯ Wat is een insluitcode?
* De insluitcode van beSTREAM kan niet worden gebruikt voor sociale media en blogdiensten die geen HTML-code ondersteunen.

beKANAAL

U kunt uw favoriete video's combineren en albums en meerdere video's delen als afzonderlijke "beKANAAL". De lijst van albums en video's die zijn toegevoegd aan de beKANAAL wordt weergegeven, en de ingestelde coverafbeelding en het pictogram voor sociale media worden weergegeven, zodat u het kunt gebruiken als een portfolio.
U kunt de URL van de beKANAAL op de "beKANAAL" pagina kopiëren en delen op sociale media, WhatsApp, of e-mail. Voor meer informatie, zie: ◯Wat is een beKANAAL?

Belangrijk

• Het uploaden of delen van auteursrechtelijk beschermde video's met anderen is in strijd met de richtlijnen van beSTREAM. beSTREAM respecteert de intellectuele eigendomsrechten van anderen en eist van houders (video-deelers) dat zij soortgelijke acties ondernemen. Voor meer informatie, zie:Servicevoorwaarden en Auteursrechtbeleid.
  • Als u het publiceren van video's uitschakelt, kan de houder (video-deler) zichzelf bekijken, maar kijkers die de video op de bovenstaande manier delen, zullen hem niet kunnen bekijken.

Privacy-opties

Om uw video's veilig te delen, kunt u ook de volgende privacyopties gebruiken:

Aantekening

In tegenstelling tot andere videosites heeft beSTREAM geen pagina voor het publiceren van videolijsten.
Zelfs als de instellingen voor delen zijn ingeschakeld, zal uw video niet automatisch aan de wereld worden vrijgegeven. Er zijn drie manieren om uw video's te delen.

PC, Tablet / Smartphone