Bekijk een video

Indien u geen beSTREAM account heeft

Ook als u geen account hebt, kunt u op beSTREAM gedeelde video's bekijken.

1. Privélink     : Klik op een gedeelde URL om te kijken
  2. Insluitcode : Bekijk video's die op uw website zijn ingesloten
  3. beKANAAL : Ga naar het "beKANAAL" en kijk

PC, Tablet / Smartphone

Als u beSTREAM wilt proberen, selecteert u elk plan op de Abonnement pagina om een nieuwe account aan te maken. Voor meer informatie over het aanmaken van een account, zie: 〇 Hoe maak ik een beSTREAM account aan

Als u een beSTREAM account heeft

De houders (video-sharers) kunnen video's die zij uploaden op de volgende manieren bekijken:

STAP 1  Klik op "Dashboard" en ga naar elke pagina.

U kunt kiezen uit de "Mijn video's" pagina, de "beKANAAL" pagina, en de "Album" pagina.

STAP 2  Klik op de afspeelknop voor de video of het album dat u wilt afspelen.

De videospeler wordt geopend en de video wordt afgespeeld.

Aantekening

• In de videospeler kunt u ook het volume veranderen en het op volledig scherm weergeven.
    Voor meer informatie, zie: ◯ Video afspeelscherm
  • Het ontwerp van de videospeler kan worden aangepast aan de rang van het abonnement.
    Voor meer informatie, zie: ◯ Hoe kunt u uw videospeler aanpassen?