Wat is het gratis abonnement?

Wij bieden een【Basis】abonnement aan waarbij u gratis gebruik kunt maken van beSTREAM.
Klik op de knop "Aanmelden met 50GB GRATIS" om uw gratis beSTREAM-account te registreren.
For more information, see: ◯ Hoe maak ik een beSTREAM account aan

Wat kunt u doen met het gratis abonnement?

U kunt videobestanden tot 50GB uploaden en delen.
50GB kan video's in 4K-kwaliteit ongeveer 5 uur opslaan, Full HD (1080p) ongeveer 12 uur, en HD (720p) kwaliteit ongeveer 18 uur.
Gebruik de standaardfuncties "Privélink", "Insluitcode" en "beKANAAL" om herinneringen te delen met uw naaste vrienden en familie. Voor meer informatie, zie: Abonnement pagina.

Is er een tijdslimiet?

Er is geen tijdslimiet voor uw【Basis】abonnement accounts.
Echter, als u niet inlogt gedurende 12 maanden na het registreren van uw【Basis】abonnement accounts, kan uw account worden verwijderd zonder voorafgaande kennisgeving.
Er zijn ook beperkte functies beschikbaar in vergelijking met betaalde abonnementen.
Voor meer informatie, zie: ◯ Wat is het verschil tussen het gratis abonnement en de betaalde abonnementen?

Belangrijk

Voor meer informatie, zie: Servicevoorwaarden