Hoe kan ik mijn e-mail veranderen?

Indien u het e-mailadres dat u bij het aanmaken van een nieuwe rekening hebt geregistreerd wenst te wijzigen, gelieve dan de onderstaande instructies te volgen:

Belangrijk

Als u uw e-mailadres wijzigt, ontvangt u ook een bevestigingsmail op uw oude e-mailadres.
Indien u uw emailadres niet wenst te wijzigen, gelieve dan zo snel mogelijk contact op te nemen met het beSTREAM kantoor via het aanvraagformulier: ◯ Neem contact met ons op

Aantekening

Als u een nieuwe account aanmaakt vanuit uw Google-account, kunt u uw e-mailadres niet wijzigen vanuit het beSTREAM-dashboard.

STAP 1  Klik op "Dashboard" en open de "Account" pagina

Het tabblad "Persoonlijke Informatie" verschijnt.

PC, Tablet / Smartphone

STAP 2  Klik op "Wijzig e-mailadres" in de rode letter van "E-mailadres".

Wijzig e-mailadres weergegeven.

STAP 3  Voer uw nieuwe e-mailadres in en klik op "Verstuur e-mail voor verificatie".

Er verschijnt een bevestigingsbericht.

STAP 4  U ontvangt een laatste bevestigingsmail op uw nieuwe e-mailadres.

U ontvangt een e-mail "Definitieve bevestiging van e-mailwijziging" op het nieuwe e-mailadres dat u hebt ingevoerd. Klik op de blauwe knop "E-mailadres bevestigen" in de e-mail.

STAP 5  Voltooi de verificatie en meld u aan bij beSTREAM.

Wanneer u op de blauwe knop "E-mailadres bevestigen" in de e-mail klikt, verschijnt het scherm "E-mailverificatie".
Klik op de blauwe "Ga naar beSTREAM" om de dienst te gebruiken.
Nadat de verificatie is voltooid, kunt u inloggen met uw nieuw ingestelde e-mailadres.