Wat is het verschil tussen het gratis abonnement en de betaalde abonnementen?

Naast de standaard- en basisfuncties die beschikbaar zijn in het gratis abonnement, bieden de betaalde
abonnementen meer functies, zoals diensten voor privacybescherming, meer ontwerpopties, en een groter aantal beKANAAL instellingen.

Ook heeft elk plan een verschillende opslagcapaciteit.
U kunt een abonnement kiezen op basis van het gebruik.

Abonnement  Basis  Persoonlijk  Team  Studio
Opslagcapaciteit 50GB 1TB 3TB 6TB
Delen van video Standaard functies Standaard functies Standaard functies, speciale URL's, responsieve insluitcode Standaard functies, speciale URL's, responsieve insluitcode
Werking Donatie link Donatie link Donatie link, viewers’ email list
Instellingen ontwerp videospeler Aanpassingen kleur Kleurenaanpassing, logoaanpassing, geavanceerde logoaanpassing
Privacybescherming Toegangscode-instellingen Toegangscode-instellingen Toegangscode-instellingen Toegangscode instelling, wachtwoord instelling, publicatieperiode instelling, afspeelnummer instelling, kijkers e-mail lijst verzameling
Aantal gecreëerde albums 1 3 10 20

beKANAAL

Aantal weergegeven video's
(inclusief albums)

2 5 10 15
Aantal video's dat tegelijkertijd kan worden geüpload 2 5 10 20

Voor meer informatie, zie:  Abonnement pagina.

Belangrijk

Voor meer informatie, zie: Servicevoorwaarden