Hoe downloaden ik een geüploade video?

Houders (video-sharers) kunnen videobestanden downloaden die zij hebben geüpload.
Klik op de knop "Downloaden" voor elke video op de pagina "Mijn video's". U kunt ook downloaden door te klikken op "Downloaden" op het geavanceerde instellingenscherm van elke video.
De video zelf zal niet worden gedegradeerd of gecomprimeerd tijdens het downloaden.

Aantekening

• Kijkers kunnen geen video's downloaden.
  • Momenteel kunt u beSTREAM-video's alleen op computers downloaden.