Ondersteunt u video's die met een smartphone zijn gemaakt?

Ja, u kunt zich vanaf uw smartphone bij beSTREAM aanmelden, op "Uploaden" tikken en direct vanuit "Video maken" opnamen maken.
U kunt video's delen zonder ruimte op uw apparaat te gebruiken.

STAP 1  Klik op "Video uploaden" in de rechterbovenhoek van het scherm.

(iPhone)

STAP 2  Klik op "Video maken"

STAP 3  Na de opname kunt u op "Video gebruiken" klikken om het uploaden te starten.

Aantekening

Je kunt deze video's op het hele scherm van je smartphone weergeven als je de volledig-schermfunctie op je smartphone gebruikt.