Is er een beperkte bestandsgrootte die ik per keer kan uploaden?

De bestandsgrootte die in één keer kan worden geüpload hangt af van elk abonnement.
Controleer de maximale uploadgrootte voor elk abonnement.
【Basis】20GB ・【Persoonlijk】50GB ・【Team】100GB ・【Studio】1TB

De opslagcapaciteit varieert naargelang het abonnement.
Voor meer informatie, zie: 〇 Welke soorten abonnementen zijn er?

Aantekening

• Als u de video niet kunt uploaden na alle bevestigingen, sluit dan beSTREAM eenmalig, leeg de cache van uw browser en open beSTREAM opnieuw.
  • Als uw e-mailadres niet geverifieerd is, kunt u geen video's uploaden.
    Zorg ervoor dat u de ontvangen e-mail controleert.
  • Het uploaden en verwerken van video's kan enige tijd duren, afhankelijk van de grootte van de video.
    Het aantal video's dat in één keer kan worden geüpload, varieert afhankelijk van het abonnement.