Kan ik informatie over mijn video wijzigen nadat ik hem heb gedeeld?

Nadat u een video hebt gedeeld, kunt u de informatie wijzigen die u hebt ingesteld op de pagina "Dashboard" en "Mijn video's. Wij bieden echter geen ondersteuning voor het wijzigen of vervangen van de video zelf.

Wanneer u "Insluitcode" gebruikt om uw video te delen

Als u een insluitcode kopieert en de video op uw website deelt, moet u het formaat van de video op uw website aanpassen of de video hervatten.
Insluitcode van beSTREAM kan niet worden gebruikt voor sociale media en blog diensten die geen HTML code bewerking ondersteunen.
Voor meer informatie over hoe video's te delen met Insluitcode, zie: ◯ Wat is een insluitcode?

Als u een video wilt verwijderen die u hebt gedeeld

Als u een video die u hebt gedeeld wilt verwijderen, verwijderen of uitschakelen, volg dan deze instructies:

  • Als u een video wilt verwijderen, selecteert u de video die u wilt verwijderen in de lijst "Dashboard" > "Mijn video's" > en klikt u vervolgens op "Verwijderen".
  • Als u de publicatie-instellingen wilt uitschakelen, selecteert u uw video in de lijst "Dashboard" > "Mijn video's" > en klikt u vervolgens op "Uit" in het tabblad "Openbaar".
  • Voor meer informatie over het privé maken van gedeelde video's, zie: ◯ Stop het delen van video's .

PC, Tablet / Smartphone

Screenshot_2021-08-15_at_15.44.07.png

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1