Wat moet ik doen als de video niet wil afspelen?

Controleer de volgende dingen:

• Controleer uw netwerk en zorg ervoor dat u een internetverbinding hebt.
  • Controleer welk besturingssysteem en welke browser worden ondersteund. Voor meer informatie over welke besturingssystemen en browsers compatibel zijn, zie: 〇Hoe krijg ik toegang tot beSTREAM?
  • Voor video's met wachtwoorden en toegangscodes, gelieve de code opnieuw in te voeren.
    Als dit niet het geval is, neem dan contact op met de persoon die de video heeft geüpload.
  • Het is mogelijk dat de video het toegestane aantal weergaven heeft overschreden. Als dit het geval is, neem dan contact op met de persoon die de video heeft geüpload.

Aantekening

• Als de video niet wordt afgespeeld nadat u al het bovenstaande hebt bevestigd, sluit u beSTREAM, verwijdert u de cache van de browser en probeert u beSTREAM opnieuw te openen.
  • Als u een bericht ziet met de tekst: "404 NIET GEVONDEN", "Video's met deze URL zijn niet langer beschikbaar om te bekijken", of "De video is mogelijk verwijderd of gewijzigd", dan is de video verwijderd door de houder (video-deler). Als u een bericht ontvangt dat zegt: "Het delen van deze video is nu gestopt." Dan kan het zijn dat beSTREAM de video heeft verwijderd.
  • Het beSTREAM-bureau kan niet ingaan op vragen over afzonderlijke video's.