Wijzig uw wachtwoord

U kunt het wachtwoord voor uw beSTREAM-account wijzigen door de onderstaande instructies te volgen:

Aantekening

• Als u een Google-account gebruikt bij uw registratie, kunt u uw wachtwoord niet wijzigen via beSTREAM. U moet het wachtwoord van uw Google-account wijzigen. Voor meer informatie over het gebruik van uw Google-account, zie Google Help:  https://support.google.com/?hl=nl
  • Als u uw wachtwoord bent vergeten en niet kunt inloggen, klikt u op "Wachtwoord vergeten?" op het inlogscherm.

STAP 1 Open de pagina "Account" op de pagina "Dashboard".

PC, Tablet / Smartphone

STAP 2  Op het tabblad "Persoonlijke Informaties" klikt u op "Stuur een link om het wachtwoord te wijzigen".

U ontvangt een e-mail ter kennisgeving van de wachtwoordwijziging.

STAP 3  Klik op "Wachtwoord resetten" in de e-mail.

STAP 4  Vul de velden "Nieuw wachtwoord" en "Nieuw wachtwoord opnieuw invoeren" in, en klik op "Wachtwoord resetten".

U zult een bericht zien dat de wachtwoordwijziging voltooid is.

Aantekening

• Het wachtwoord moet ten minste 8 tekens lang zijn, waarbij ten minste 3 van de volgende 4 regels moeten worden gebruikt.
    • Kleine letters
    • Hoofdletters
    • Cijfer
    • Speciale tekens
  • De volgende wachtwoorden kunnen niet worden ingesteld:
    • Hetzelfde wachtwoord als een gebruikers-ID
    • Wachtwoord gebruikt in de laatste drie keer
    • Gebruikelijke Engelse woorden, combinaties van letters en cijfers die voor anderen gemakkelijk te raden zijn (bijv. wachtwoord, qwerty, amex)