Wijzig uw persoonlijke informatie

U kunt uw beSTREAM persoonlijke gegevens, e-mail adres, wachtwoord, en registreer uw profielafbeelding en URL van sociale media. Als u beSTREAM registreert met een Google-account, kunt u uw e-mailadres en wachtwoord niet wijzigen vanuit beSTREAM.

Persoonlijke informatie zoals "Profielfoto", "Gebruikersnaam", "PayPal.Me", en "Sociale" zullen worden gepubliceerd op het beKANAAL en videospeler scherm. Om uw persoonlijke informatie te wijzigen volgt u de onderstaande instructies:

Aantekening

• Als u uw wachtwoord bent vergeten, klikt u op "Wachtwoord vergeten?" op het inlogscherm om het opnieuw in te stellen. Voor meer informatie, zie:  ◯ Wijzig uw wachtwoord

STAP 1  Open de pagina "Account" op de pagina "Dashboard".

PC, Tablet / Smartphone

STAP 2  Uw "Persoonlijke informatie" toevoegen of wijzigen.

STAP 3  Na de wijziging, moet u op "Opslaan" klikken.

De informatie die kan worden geregistreerd en bewerkt is als volgt:

Profielfoto
Klik op "Bijwerken" om een profielfoto voor uw account in te stellen.
Aanbevolen afbeeldingsgrootte: 1920px x 600px ( JPG,PNG,GIF )

Gebruikersnaam
Voer een aangepaste gebruikersnaam in voor uw account.

Land
Selecteer het land waar u woont.

Geslacht
Selecteer uw geslacht.

Leeftijd
Voer uw leeftijd in.

Stel tweestapsverificatie in
U kunt tweestapsverificatie instellen bij het inloggen.
Klik op "Inschakelen". U moet dan uw mobiele nummer invoeren en opnieuw inloggen met het toegangscode dat u ontvangen in het SMS-bericht. Vanaf nu moet u bij het inloggen altijd uw smartphone-nummer en toegangscode invoeren, wat uw veiligheid kan verhogen.
Voor meer informatie, zie: ◯
Hoe stel ik tweestapsverificatie in?

Feedback
Open "Feedback verzenden" en voer uw feedback naar beSTREAM in en klik op "Verzenden".

Originele URL【Team en Studio】abonnementen.
Voer in wat u wilt instellen als de oorspronkelijke URL en klik op "Bevestigen".
Voor meer informatie, zie: ◯
Hoe de originele URL in te stellen

Maak een PayPal.Me-rekening aan. Beschikbaar met de【Persoonlijke, Team en Studio】 abonnementen.
Voer uw PayPal.Me URL in. U kunt donaties krijgen van mensen die uw video's leuk vinden.
Voor meer informatie, zie
: ◯ Hoe stel ik een "PayPal.Me"-link in?

URL-instellingen voor socialE media (YouTube, Facebook, TikTok, WhatsApp, Vimeo, Instagram, Linkedin, website)
Vul de URL in van elk sociaal medium dat u gebruikt.
Voor meer informatie, zie: ◯
Hoe registreer ik de URL van elke sociale media of site?

Wachtwoord wijzigen
Zodra u bent ingelogd op uw account, kunt u het ingestelde wachtwoord wijzigen door te klikken op "Wachtwoord wijzigen". Als u uw wachtwoord bent vergeten en niet kunt inloggen, klikt u op "Wachtwoord vergeten?" op het inlogscherm. Als u beSTREAM echter registreert met uw Google-account, kunt u uw wachtwoord niet wijzigen vanuit beSTREAM.
Voor meer informatie, zie: ◯
Wijzig uw wachtwoord

Wijzig uw e-mailadres
Zodra u bent ingelogd op onze account, klikt u op "Wijzig e-mailadres" en voert u een nieuw e-mailadres in. Als u beSTREAM echter registreert met uw Google-account, kunt u uw e-mailadres niet wijzigen vanuit beSTREAM. Voor meer informatie, zie: ◯ Hoe kan ik mijn e-mail veranderen?

Je account permanent deactiveren
Houd er rekening mee dat al uw accountinformatie en -gegevens verloren zullen gaan en dat uw account volledig zal worden verwijderd. Voor meer informatie, zie: ◯ Een account verwijderen