Stel het aantal weergaven in

U kunt het aantal weergaven van uw video beperken.
Deze functie is alleen beschikbaar met de【Studio】abonnement.

STAP 1  Klik op de "Instelling" rechtsonder de videominiatuur die u wilt instellen in "Dashboard" en "Mijn video's".

STAP 2  Stel op het tabblad "Instelling" het aantal weergaven in.

De ondergrens van het aantal malen dat kan worden ingesteld is van "1", en de bovengrens is "999999999".

PC, Tablet / Smartphone

STAP 3  Klik op "Opslaan".

Nadat u het aantal weergaven hebt bevestigd, moet u op "Opslaan" klikken. Als u niet opslaat, wordt de instelling voor het aantal weergaven niet geactiveerd.

Aantekening

• IAls u het aantal weergaven niet instelt of niet kunt instellen, kan de video een onbeperkt aantal keren worden bekeken.
  • Als u wilt stoppen met het delen van uw video's, zie ◯ Stop het delen van video's
  • Voor meer informatie over privacy-opties, zie: ◯ Privacy-opties
  • Het beSTREAM Office geeft geen informatie over de toegangscode, het wachtwoord of de houder (videodeelnemer).

Wanneer het maximum aantal views is bereikt

Als u een video probeert te bekijken die het maximale aantal weergaven heeft bereikt, krijgt u een bericht te zien met de tekst: "Deze gedeelde video is verlopen".