Ongepaste en auteursrechtschendende video's melden

Als u een video in beSTREAM vindt die volgens u ongepast is, neem dan contact met ons op via het "Formulier voor het melden van ongepaste inhoud" van het
vlagicoon in de videospeler.

Belangrijk

Het uploaden of delen van auteursrechtelijk beschermde video's met anderen is in strijd met de richtlijnen van beSTREAM. beSTREAM respecteert de intellectuele eigendomsrechten van anderen en eist dat de houder (video-deler) soortgelijke maatregelen neemt.

STAP 1  Klik op het flag-pictogram in de videospeler.

"Formulier voor het melden van ongepaste inhoud" wordt
weergegeven.

STAP 2  Voer de nodige informatie in en klik op de knop "Verzenden".

PC, Tablet / Smartphone

Aantekening

• Als u denkt dat het ongepast is, geef dan specifieke details, inclusief het tijdstip van het ongepaste incident (bijv. 03:46~).
  • Meld geen activiteiten die niet ongepast zijn en binnen de richtlijnen van beSTREAM vallen. U zult worden onderworpen aan account verwijdering als u voortdurend video's valselijk meldt. U dient akkoord te gaan met de "Belangrijk" op het meldingsformulier.