Uploadbare bestandsformaten

Als u een video naar beSTREAM wilt uploaden, bereid dan een videobestand voor in een van de volgende formaten:

• MP4
  • MOV
  • WebM
  • AVI
  • WMV

Aantekening

• Momenteel worden andere formaten dan videobestanden niet ondersteund.
  • Ondersteunde bestandsformaten worden achtereenvolgens uitgebreid.
    Er zijn regels voor videobestanden die kunnen worden geüpload. Volg alstublieft de beSTREAM richtlijnen.
    Voor meer informatie, zie: 〇 Een video uploaden  en 〇 Video uploaden aanbevelingen

Belangrijk

Het uploaden of delen van auteursrechtelijk beschermde video's met anderen is in strijd met de richtlijnen van beSTREAM. beSTREAM respecteert de intellectuele eigendomsrechten van anderen en eist van houders (video-deelers) dat zij soortgelijke acties ondernemen.
Voor meer informatie, zie: Servicevoorwaarden and Auteursrechtbeleid