Neem contact met ons op

Als u geen oplossing kunt vinden in het Helpcentrum, neem dan contact met ons op via dit: 〇 contactformulier
Houd er rekening mee dat we geen vragen per telefoon accepteren.

STAP 1  "Helpcentrum" > "Neem contact met ons op"

Het contactformulier wordt weergegeven.

PC, Tablet / Smartphone

STAP 2  Voer uw naam, e-mailadres, contactgegevens en meer in en klik op de knop "Verzenden".

Een bericht dat aangeeft dat uw aanvraag is voltooid zal worden weergegeven, en een bevestigingse-mail zal naar u worden verzonden. Wacht a.u.b. tot onze klantendienst op uw aanvraag reageert.

Aantekening

• Het is mogelijk dat wij niet op uw aanvraag kunnen reageren, afhankelijk van de inhoud.
  • Gelieve het aanvraagformulier niet te gebruiken om uw werk aan beSTREAM te verkopen.
  • Momenteel ondersteunt beSTREAM Engels en Japans.