Wat als ik niet kan inloggen?

Controleer uw geregistreerde gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord opnieuw.
Als u uw Google-account hebt gebruikt bij de registratie, controleer dan nogmaals uw Gmail-e-mailadres.
Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u de optie "Wachtwoord vergeten?" op het inlogscherm gebruiken. Geef uw wachtwoord opnieuw op.
Als u tweestapsverificatie hebt ingesteld, klik dan op: ◯ Hoe stel ik tweestapsverificatie in?

Aantekening

Het beSTREAM-bureau is niet beschikbaar om vragen over persoonlijke informatie, zoals gebruikersnamen en wachtwoorden, te beantwoorden, zelfs niet als de vraagsteller de persoon in kwestie is.

PC, Tablet / Smartphone