Hoe kan ik mijn abonnement wijzigen?

Als u uw abonnement wilt wijzigen, volg dan deze instructies:

STAP 1  "Dashboard" > open "Account" tabblad > open "Abonnement" tabblad

PC, Tablet / Smartphone

STAP 2  Klik op "Abonnement wijzigen"

De inschrijvingspagina verschijnt.

PC, Tablet / Smartphone

STAP 3  Klik op "Word nu lid" met het abonnement dat u wilt wijzigen.

PC, Tablet / Smartphone

STAP 4 - 1  (Upgraden van gratis abonnement naar betaald abonnement) Registreer uw kredietinformatie en klik op "Volledige betaling".

• Gratis abonnement naar betaald abonnement

PC, Tablet / Smartphone

STAP 4 - 2  (Upgrade van een betaald abonnement naar een betaald abonnement) Klik op "Upgraden".

• Betaald abonnement naar betaald abonnementen

STAP 4 - 3  (Downgraden van een betaald abonnement naar een gratis abonnement) Klik op "Downgraden".

• Gratis abonnement van betaalde abonnementen

STAP 4 - 3 - 1  Na bevestiging van de inhoud, vink "Bevestigd" aan en klik op "Downgraden".

STAP 4 - 4  (Downgraden van een betaald abonnement naar een betaald abonnement) Klik op "Downgraden".

• Betaald abonnement naar betaald abonnementen

STAP 4 - 4 - 1  Na bevestiging van de inhoud, vink "Bevestigd" aan en klik op "Downgraden".

STAP 5  Het scherm van de voltooiing van de wijziging wordt weergegeven.

Belangrijk

Voor meer informatie, zie: Servicevoorwaarden